Sirup av gran kan brukes til mye.

Kombinasjonen «sirup» og «gran» er ikke spesielt vanlig,. Sirup er heller ikke det man kjøper mest av og det er  ikke det man skal spise mest av. Men litt går fint – det har noe med den gyldne middelveg å gjøre.

Sirup av granskudd kan brukes til veldig mye, både mot sår hals og til mat og drikke.  Bare sjekk dette: Marinering av kjøtt, evtl. med olivenolje, fromasje, i viltsaus, til varmrøkt ørret, til å lage «irish coffee» – med eller uten alkohol, til toddy, på iskrem, på pannekaker.  Du kan lage den selv, eller du kan kjøpe på nettet – www.eventyrsmak.no – .  God fornøyelse!

Dette innlegget vart posta under Uncategorized og merkt , , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s